вторник, 22 януари 2013 г.

С ТРАДУКИ в Лайпциг

Здравейте, приятели!
Ето нещо, с което не може да не се похвалим!
На тазгодишния Международен панаир на книгата в Лайпциг ще бъдат представени от европейската литературна мрежа ТРАДУКИ двама български автори.
Поканена е Галина Златарева  да представи романа си „Медальонът” пред немските книгоиздатели и читатели. Нейното участие ще бъде включено в каталога и предвидено в календара на събитията за 16. 03. 2013 г. 
ТРАДУКИ представлява европейска мрежа за литература и книги, която представя на международни форуми за литература и книги значими произведения и техните автори от: Австрия, Албания, Босна и Херцеговина, България, Германия, Косово, Лихтенщайн, Македония, Румъния, Словения, Сърбия, Хърватия, Черна гора и Швейцария.
Каним и българите, пребиваващи в Германия, да посетят събитието, ако това им е възможно. Ако настъпи някаква непредвидена промяна в графика, веднага ще публикуваме в блога съобщение за това.

1 коментар:

  1. Браво! Една от най-любимите ми книги! Няма човек, който да я е прочел и да не се съгласи, че е невертоятна и изцяло събира в себе си всички специфични български ценности. Благодаря на авторката за книгата!

    ОтговорИзтриване